Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Нижньому Бистрому асфальтують дорогу регіонального значення

Дата: 23.08.2021 19:55
Кількість переглядів: 367

Фото без описуЯк повідомляє заступник голови Закарпатської ОДА Ігор Шинкарюк, навіть у святкові дні в області відновлюють дорожню інфраструктуру.

«Якісні автошляхи – одне із наших пріоритетних завдань, що виконуємо у межах програми Президента України Володимира Зеленського "Велике будівництво"», — зауважив заступник голови облдержадміністрації.

Наразі активно роботи тривають на дорозі регіонального значення Р-21 Долина – Хуст, що з’єднує Закарпатську та Івано-Франківську області.

За словами Ігоря Шинкарюка, зараз розпочали влаштування нового покриття у селі Нижній Бистрий, що на Хустщині. Як зазначають у підрядній організації «ПБС», тут укладають нижній вирівнюючий шар крупнозернистого асфальтобетону.

До цього на автошляху зняли зношене полотно, а попереду у дорожників заплановані роботи зі встановлення шару ЩМА та облаштування узбіч.

Поточний середній ремонт маршруту Р-21 стартував минулого року, і уже зараз його велика частина – на стадії завершення, ще на деяких ділянках продовжують оновлювати дорожній одяг.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь