Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Координаційна рада у справах дітей Хустської райдержадміністрації провела чергове засідання

Дата: 20.08.2021 15:37
Кількість переглядів: 539

Фото без опису

  У п’ятницю, 20 серпня, під головуванням заступника голови Хустської райдержадміністрації Степана Бобика відбулося засідання координаційної ради. Темою обговорення стало посилення роботи у питаннях профілактики правопорушень, бездоглядності та безпритульності серед дітей Хустського району, а також обговорювались актуальні питання організації виховної роботи у школах району та проведення рейду «Урок».

  Начальник служби у справах дітей Хустської райдержадміністрації Любов Вайнраух та начальник відділу з питань соціального захисту дітей і запобігання дитячій бездоглядності та безпритульності Служби  Андрій Томаш ознайомили членів координаційної ради із аналізом профілактики правопорушень, бездоглядності та безпритульності серед дітей у територіальних громадах району. Для покращення координації діяльності органів державної влади, місцевої влади та громадськості у сфері соціально-правового захисту дітей та профілактики правопорушень координаційна рада прийняла рішення про рекомендацію створити при виконкомах новостворених територіальних громад відповідні координаційні ради та доручила службі у справах дітей розробити методичні матеріали по роботі координаційної ради.

   У рамках проведення рейду «Урок» координаційна рада рекомендувала фахівцям служби у справах дітей, правоохоронних органів та освітніх установ району звернути особливу увагу на підготовку до навчального року дітей із сімей, що опинилися у складних життєвих обставинах. При потребі клопотати перед органами місцевого самоврядування надати матеріальну допомогу дітям із вищевказаних сімей для підготовки їх до нового навчального року.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь