Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У режимі відеоконференц-зв’язку відбулось засідання оперативного штабу із питань забезпечення підготовки та стабільного проходження опалювального періоду 2021-2022 років.

Дата: 11.08.2021 16:48
Кількість переглядів: 354

Фото без описуСьогодні під керівництвом першого заступника голови Закарпатської облдержадміністрації Мирослава Білецького у режимі відеоконференц-зв’язку відбулось засідання оперативного штабу із питань забезпечення підготовки та стабільного проходження опалювального періоду 2021-2022 років.

Участь у засіданні взяв голова Хустської райдержадміністрації Віктор Сабадош, заступники голови Хустської райдержадміністрації Юрій Іванчо та Степан Бобик; голови територіальних громад; керівники виконавчих комітетів місцевих рад, у компетенції яких перебувають питання винесені на порядок денний; представники профільних установ та підприємств, тощо.

Під час відеоконференції організатори засідання порушили низку питань, що стосувались стану підготовки до опалювального періоду об’єктів житлово-комунального господарства, соціальної сфери, паливно-енергетичного комплексу, постачання твердого палива, водопостачання й водовідведення, та інших, дотичних тем. Присутні на селекторній нараді також заслухали рекомендації, які допоможуть завчасно виявити й вирішити нагальні потреби та узгодили план спільних заходів, необхідних для якісного виконання робіт з підготовки теплових господарств та забезпеченя стабільного проходження опалювального сезону.

«Належна підготовка об’єктів енергетики у нашому районі відіграє вагому роль у забезпеченні стабільного проходження осінньо-зимового сезону, що передусім відобразиться на якості надання послуг населенню. Тому дане питання необхідно тримати на контролі й вирішувати проблеми завчасно, а не в аварійному режимі з початком осені», - підсумував Віктор Сабадош.Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь