Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Завдяки єМалятко вже 2000 українців отримали свідоцтво про народження дитини поштою

Дата: 11.08.2021 09:52
Кількість переглядів: 294

єМалятко – це зручний та сучасний інструмент для оформлення документів, який спрощує процес реєстрації новонароджених. Про це інформує Олександр Пацкан, заступник голови Закарпатської ОДА.

Доставка свідоцтва про народження Укрпоштою додому на єМалятко діє два місяці. За цей час послугою скористалися 2000 батьків.

«Після народження дитини тато з мамою хочуть проводити з нею якомога більше часу, а не витрачати його на черги й оформлення документів. До того ж ця послуга особливо актуальна під час карантину, адже батьки повинні остерігатися місць розповсюдження вірусу», – зазначив Олександр Пацкан.

За однією онлайн чи офлайн-заявою на єМалятко можна отримати до 9 потрібних при народженні дитини державних послуг. Базові – державна реєстрація народження та визначення походження дитини.

Крім того, є сім послуг на вибір: призначення допомоги при народженні, реєстрація в Державному реєстрі фізичних осіб-платників податків, присвоєння дитині унікального номера запису в Єдиному державному демографічному реєстрі (УНЗР), визначення належності дитини до громадянства України, реєстрація місця проживання дитини, призначення допомоги багатодітним сім’ям та внесення інформації про дитину до Реєстру пацієнтів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь