Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Центри надання адміністративних послуг модернізують

Дата: 06.08.2021 13:54
Кількість переглядів: 393

Фото без описуВ Україні покращать центри надання адміністративних послуг. Про це повідомляє Олександр Пацкан, заступник голови Закарпатської ОДА.

Уряд ухвалив постанову, яка передбачає розширення кількості сервісів у ЦНАПах, зміни до Примірного положення про ЦНАП та Примірного регламенту ЦНАП і сприятиме появі нових Дія.Центрів.

«Тепер на якість надання послуг у Центрах впливатимуть самі відвідувачі, адже буде можливість залишати відгуки. Самі ЦНАПи проводитимуть моніторинг якості. Кількість працівників і площа центру формуватимуться відповідно до кількості жителів громади», – зазначив Олександр Пацкан.

За його словами, у Центрах громада зможе організовувати соціальні, культурні, просвітницькі та інші заходи. Це вирішить проблему відсутності приміщень для зустрічей місцевих жителів та проведення різних подій.

Дія.Центри – це комплексні заклади для надання усіх необхідних послуг. Тут сучасне обладнання, приміщення з умовами доступності для маломобільних груп населення та компетентні працівники.

«Держава покращує центри надання адміністративних послуг. Це відкриває нові можливості для кожної громади Закарпаття. Державний сервіс має бути сучасним, швидким та якісним», – підсумував заступник очільника області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь