Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Продовжуються виїзні наради керівництва області до регіонів щодо вакцинальної кампанії

Дата: 05.08.2021 17:15
Кількість переглядів: 394

Фото без описуВідтак, вчора й сьогодні перший заступник голови обласної державної адміністрації Мирослав Білецький з робочими візитами відвідував Хустський район, а саме: міста Хуст, Іршава та смт Міжгір’я.

Пріоритетним питанням приїзду була вакцинація працівників освіти. Тож до заходу долучились голова Хустської райдержадміністрації Віктор Сабадош, голова Хустської районної ради Назарій Павлій, очільники територіальних громад, керівники закладів освіти та медичних установ, тощо.

Під час спілкування Мирослав Білецький наголошував, що всім керівникам профільних підрозділів вкрай важливо працювати разом над подоланням ситуації, що складається у зв’язку з поширенням надзвичайно агресивного штаму коронавірусної інфекції «Дельта». За прогнозами медиків та науковців, наприкінці вересня - початку жовтня, очікується новий відчутний спалах Covid-19. Для Закарпаття такий розвиток подій надто небезпечний, адже рівень вакцинації в нашій області є досить низьким.

«Наші діти вже пережили один важкий навчальний рік, бо дистанційно вчитися дуже складно. Тепер нам необхідно докласти максимум зусиль, щоб не допустити подібного сценарію ще раз. Усі втомилися від онлайн-уроків та прагнуть живого спілкування у класах», - зазначив Мирослав Білецький.

На разі, у Закарпатській області одна з найщільніших мереж вакцинальних центрів та пунктів щеплень, але цього недостатньо. Тож вперше здійснюватимуться виїзди в навчальні заклади у різні регіони нашого краю.

«Освітянам бажано вакцинуватися якомога швидше, тим більше, що педагоги віднесені до пріоритетних груп з вакцинації у нашій державі. Окрім того, ваша думка є авторитетною для людей. Найімовірніше, друзі, знайомі, батьки учнів рівнятимуться на вас і теж захочуть захиститися від цієї небезпечної недуги», - наголосив Віктор Сабадош.

Першочергово відбуватиметься комунікація керівництва навчальних закладів, очільників громад та представників відповідних підрозділів райдержадміністації та облдержадміністрації, під час якої визначатимуть кількість охочих отримати вакцину в кожній структурі. Відповідно до цього формуватимуть списки та графік виїздів.

Вакцинація від COVID-19 дозволить розпочати новий навчальний рік у звичному режимі. Лише так можна збудувати колективний бар'єр та набути спільний імунітетФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь