Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Почесною грамотою нагородили протоієрея Ігоря Пістуна, настоятеля храму св. вмч. Катерини м. Хуст

Дата: 28.07.2021 15:32
Кількість переглядів: 267

Фото без описуСьогодні, в такий урочистий для православного світу день, заступник голови  Хустської РДА Юрій Іванчо, спільно з військовим комісаром Хустського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковником Василем Зубатовим, виконали приємну місію.

 

За активну громадянську позицію, участь у спільних заходах цивільно-військового співробітництва оперативного командування «Захід» та з нагоди  відзначення Дня хрещення Київської Русі –України нагородили Почесною Грамотою Командувача військ оперативного командування «Захід» - протоієрея Ігоря Пістуна, настоятеля храму св. вмч. Катерини м. Хуст.

 

“Дякуємо за вагомий особистий внесок у розвиток духовних традицій та в утвердження православних цінностей в нашій громаді. Нехай Господь по молитвах святого рівноапостольного князя Володимира Хрестителя береже Україну та всіх нас. Бажаємо Вам, отче, та прихожанам, щедрої Божої благодаті, духовної наснаги, миру та злагоди в родинах, міцного здоров’я, довголіття та єднання!” – відзначив Юрій Олексійович.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь