Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулася нарада-семінар служби у справах дітей райдержадміністрації

Дата: 23.07.2021 17:11
Кількість переглядів: 328

Фото без опису Сьогодні, 23 липня, під керівництвом заступника голови Хустської райдержадміністрації Степана Бобика, відбулася нарада-семінар. Участь у роботі взяли фахівці окремих новостворених служб у справах дітей територіальних громад Хустського району.

    Начальник служби у справах дітей Хустської райдержадміністрації Любов Вайнраух, розробила методичні рекомендації для керівників новостворених служб і розповіла про основні напрямки діяльності. Зокрема, розглядали питання про захист житлових та майнових прав дітей; соціальний захист дітей-сиріт; дітей, позбавлених батьківського піклування до сімейних форм виховання; робота з дітьми, що опинились у складних життєвих обставинах; профілактику насильства у сім’ї з дітьми, тощо. Таким чином,на нараді було озвучено цілий ряд методичних рекомендацій щодо покращення діяльності роботи служб, що, безперечно, стане хорошою базою для подальшої роботи.

     Крім того, вирішили приділили особливу увагу дітям, які повернулися на канікули із закладів інституційного догляду, до них здійснюватимуть виїзні зустрічі.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь