Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Триває Всеукраїнський освітньо-культурний марофон

Дата: 22.07.2021 15:00
Кількість переглядів: 321

Фото без опису

  Міністерство розвитку громад та територій України в рамках відзначення 30-ти річчя незалежності України проводить Всеукраїнський культурно-освітній марафон «Наша незалежність».

Запрошуємо жителів та громадські організації Закарпаття долучитися до поширення історичних матеріалів та фактів, що відіграли знакову роль у становленні незалежності України.

  Всеукраїнський освітньо-культурний марафон «#Наша_незалежність» передбачає збір та оприлюднення  історичних матеріалів (фото, відео, документи, інформація з газет, історії очевидців, тощо), що є знаковими для становлення української незалежності .

  Охоплення Марафоном усієї території України дасть змогу забезпечити відродження історичних фактів окремих регіонів. Публікувати матеріали пропонують до серпня 2021 року під єдиними хештегами:#Наша_незалежіність, #  Марафон_30.

  За результатами Марафону буде визначено низку  найкращих  публікацій та забезпечено їх відзначення на одному із заходів проведених в межах святкування 30-ї річниці незалежності України.

  Пропонуємо публікувати матеріали на власних сторінках у соцмережах. Ваші матеріали також можете надсилати за адресою: vn_pol@carpathia.gov.ua. Надіслана вами інформація буде опублікована на сторінках у соціальних мережах облдержадміністрації.

  Марафон проводитиметься у період з 10 по 24 серпня  та розпочнеться з повідомлення  Мінрегіону 10 серпня (старт естафети).  

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь