Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Анатолій Полосков: "Ми повинні працювати на випередження новій хвилі пандемії"

Дата: 19.07.2021 16:31
Кількість переглядів: 306

Голова облдержадміністрації Анатолій Полосков провів спільну нараду з очільниками районів та територіальних громад області, основною темою якої стала вакцинація закарпатців від COVID-19.

У світі спостерігається тривожна тенденція, де виявляють все більше випадків захворюваності штамом «Дельта». За словами керівника краю, новий спалах можливий і в нашій області.

«Благополучний епідемічний період нам треба використати максимально ефективно. Освітяни, підприємці, працівники державних органів, ринків і торгівельних центрів, великих фірм і підприємств, туристичного сектору, ромське населення – на цих групах нам слід зосередитися насамперед. Усі вони контактують із великою кількістю людей щодня. А окрім того, саме від представників бізнесу сьогодні залежить те, як довго вони працюватимуть, коли показники захворюваності знову підуть вгору. Ми повинні працювати на випередження новій хвилі пандемії», – зазначив Анатолій Полосков.

Як наголосив керівникам районів голова облдержадміністрації, цього тижня в Україні відкриють 5-ту хвилю вакцинації, в межах якої імунізуватимуть усіх охочих. Для того, щоб можна було говорити про колективний імунітет, потрібно, аби щеплення отримали 70% населення країни. Чим більше закарпатців вакцинуються, тим легше для області пройде черговий спалах, який прогнозують на осінь.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь