Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Співпраця з прикордонниками триває і надалі

Дата: 16.07.2021 13:26
Кількість переглядів: 240

Фото без опису      У четвер, 15 липня,  в Хустській міськрайонній  філії Закарпатського ОЦЗ відбувся черговий семінар для безробітних, за участю представників Відділу комплектування Мукачівського прикордонного загону - заступника начальника відділу комплектування старшого лейтенанта Олени  Шевченко та старшого офіцера відділу комплектування лейтенант Емілія Швед. Семінар розпочала фахівець Наталія Охмат, яка ознайомила присутніх з ринком праці міста та району і послугами, які надає центр зайнятості шукачам роботи, електронними сервісами пошуку роботи.

   Проведення даного заходу розглядалось та проводилось, як можливість одного з варіантів працевлаштування безробітних. Представники Держприкордонслужби ознайомили безробітних з професіями: інспектор прикордонної служби, водій автотранспортних засобів, зв'язківець. Надали детальну інформацію щодо вимог до особи, а саме професійно-важливі якості, умови навчання та можливість працевлаштування за даними професіями.

   Куточок з інформацією про Державну Прикордонну Службу, який створений на базі філії, поповнений інформаційними буклетами та роздатковим матеріалом.

   Всього у заході взяли участь 18 зареєстрованих в службі зайнятості безробітних.

  Цього-ж дня, директором Хустської Філії Володимиром Гуц та представниками Мукачівського прикордонного загону, було узгоджено графік проведення подальших спільних заходів прикордонників з громадянами, які шукають роботу.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь