Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Важливе повідомлення для мешканців Хустського району

Дата: 15.07.2021 09:38
Кількість переглядів: 230

Фото без опису    Вже традиційно, протягом вихідних, 17-18 липня, працюватимуть три тимчасові Центри масової вакцинації проти COVID-19 за адресами: м. Хуст, вул. Карпатської Січі, 21 (будівля Хустської районної державної адміністрації, сесійна зала, 2-ий поверх); в м. Іршава, пров. Шевченка, 9 (1-ий поверх поліклініки) та смт. Міжгір’я, вул. Шевченка, 97 (Міжгірська селищна рада, сесійна зала, 2-ий поверх). Графік роботи пунктів: з 09 00 к.ч. по 17 00  к.ч..

   Щеплення здійснюватимуть вакциною, сертифікованою Всесвітньою організацією охорони здоров’я. З собою необхідно мати паспорт та ідентифікаційний код, а також маску для дотримання карантинних вимог.

  Нагадуємо, що після проходження повного курсу вакцинації, ви зможете отримати в сімейного лікаря сертифікат, необхідний для виїзду за кордон.

   Станом на ранок 14 липня в Хустському районі вже пройшло вакцинацію близько 12 тис. осіб. Тож долучайтесь до загальної імунізації, адже це єдиний спосіб виходу з пандемії та найважливіший захист від зараження. Будьте здорові!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь