Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітали правоохоронців з професійним святом

Дата: 02.07.2021 15:53
Кількість переглядів: 657

Фото без опису  Сьогодні, 2 липня, у малому залі Хустської районної державної адміністрації відбулися урочисті заходи з нагоди відзначення професійного свята - Дня Національної поліції України. Правоохоронців урочисто привітали голова Хустської районної державної адміністрації Віктор Сабадош та заступник голови Хустської районної ради Михайло Станко.

    У вітальному слові голова райдержадміністрації Віктор Сабадош побажав присутнім миру, злагоди, благополуччя та нових звершень у нелегкій роботі та подякував за  відданість і професіоналізм у такій потрібній для нашого суспільства службі.

   За зразкове виконання службового обов’язку по захисту інтересів держави, прав і свобод громадян, високу професійну майстерність, вагомий особистий внесок у справу боротьби зі злочинністю та з нагоди відзначення Дня Національної поліції України було нагороджено грамотами районної державної адміністрації і районної ради офіцерів та співробітників Хустського районного управління Національної поліції в Закарпатській області.

 

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь