Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Ужгородське летовище скоро матиме відновлену світлосигнальну систему

Дата: 30.06.2021 15:54
Кількість переглядів: 199

Фото без описуМіжнародний аеропорт «Ужгород» оголосив тендер на реконструкцію світлосигнальної системи летовища і системи її електропостачання. Про це повідомив перший заступник голови Закарпатської ОДА Мирослав Білецький.

Модернізація аеродрому реалізовується у межах програми Президента України Володимира Зеленського, що стосується реконструкції і будівництва регіональних аеропортів. Для цього з Державного бюджету області виділили понад 82 мільйони гривень.

Завдяки реконструкції світлосигнальної системи ужгородське летовище приведуть до авіаційних стандартів, аеродром матиме змогу приймати літаки цілодобово і впродовж усього року. Це особливо актуально для осінньо-зимового періоду. 

У найближчі кілька днів підприємство планує також оголосити торги на розробку проєкту реконструкції аеровокзалу та аварійно-рятувальної служби.

«Покращення матеріально-технічної бази та модернізація аеропорту стане поштовхом популяризації підприємства загалом. Це, у свою чергу, сприятиме зацікавленості туроператорів встановити повітряне сполучення між Ужгородом та іншими містами України чи навіть Європи», - зазначив Мирослав Білецький.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь