Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітання до дня державної служби!

Дата: 23.06.2021 09:37
Кількість переглядів: 164

Фото без описуШановні  колеги, державні службовці!

   Щиро вітаю вас з професійним святом –Днем державної служби! Професію, яку ви для себе обрали - нелегка праця, яка потребує бажання служити людям та справжньої відданості своїй справі! Довіра до влади починається з державного службовця, який відіграє роль посередника між нею і суспільством. І тільки професіоналізм та ініціативність, патріотизм та сумлінна праця, старанне ставлення до справи та моральна відповідальність перед суспільством можуть бути запорукою успішного майбутнього нашої держави!

    В цей день щиро зичу Вам міцного здоров’я, бадьорості духу, натхнення у Вашій нелегкій та відповідальній роботі. Нехай з Вами завжди буде мудрість, витримка і терпіння, необхідні для виконання взятих перед державою зобов’язань.

  Бажаю міцного здоров’я, щоб кожен день Вашого життя був щасливим і радісним, а родинне тепло і затишок допомагали у виконанні почесного і відповідального професійного обов’язку. Щастя Вам, благополуччя, душевної рівноваги і комфорту, здійснення усіх мрій, найкращих перспектив на кожен подальший день та впевненості в завтрашньому дні нашої держави!

 

З повагою

голова райдержадміністрації Віктор Сабадош


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь