Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Закарпатській області підбили підсумки основної сесії ЗНО

Дата: 16.06.2021 10:19
Кількість переглядів: 209

Ігор Шинкарюк, заступник голови Закарпатської ОДА, повідомив про завершення основної сесії ЗНО.

За його словами, вчора з робочим візитом на Закарпатті перебував заступник директора Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти. 

Іван Любінець провів пресконференцію щодо завершення основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання та проаналізував особливості проведення тестування у чотирьох західних областях України.

Як стверджує представник Центру, цього року ЗНО складали 49,5 тисяч осіб з усього регіону, а на пунктах тестування працювали 11747 педагогічних працівників. 

Ігор Шинкарюк наголосив, що в Закарпатській області для участі у тестуванні зареєструвалися 13034 особи. У 57 пунктах проведення ЗНО було залучено майже 4 тисячі освітян. 

«Чітко організована система проведення зовнішнього незалежного оцінювання ґрунтується на співпраці з представниками місцевих органів влади та відповідних структурних підрозділів», – зауважив представник Центру, назвавши проміжні підсумки ЗНО-2021 оптимістичними.

Заступник директора ІФРЦОЯО наголосив, що тестування відбулося з дотриманням протиепідемічних вимог. 

Він повідомив, що реєстрація на додаткову сесію, яка відбудеться з 29 червня до 11 липня, завершується. До того ж тестування з хімії, фізики та німецької мови – відбудеться в Івано-Франківську, інші предмети учасники складатимуть в обласних центрах.

На брифінгу йшлося про терміни оголошення результатів основної сесії та вступні іспити до магістратури у форматі ЗНО.

Іван Любінець висловив подяку представникам місцевих органів влади, відповідних структурних підрозділів та педагогічним працівникам за належну організацію та проведення тестування.

Заступник директора Івано-Франківського регіонального центру оцінювання якості освіти відзначив директора Класичної гімназії Ужгородської міської ради Серія Романа, який сьогодні провів уже соте зовнішнє незалежне оцінювання.

«Таких осіб у нашому регіональному Центрі троє – це директори закладів освіти у Чернівцях, Івано-Франківську, а також в Ужгороді», – підкреслив Іван Любінець.

Заступник голови Закарпатської ОДА подякував усім, хто доклав зусилля до організації та проведення тестування в умовах пандемії.

Ігор Шинкарюк привітав усіх учасників ЗНО та побажав їм 200 з 200, успішної вступної кампанії, самореалізації та потужного старту нової сторінки у житті.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь