Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Арт-проєкт “Виноградна лоза” пройшов на Берегівщині

Дата: 14.06.2021 11:13
Кількість переглядів: 290

Фото без опису   У неділю, 13 червня, на Берегівщині пройшов унікальний арт-проєкт “Виноградна лоза”. Мистецький захід відбувся у рамках марафону “Не забуваючи минуле погляд у майбутнє” ініційованого Президентом України Володимиром Зеленським з нагоди 30-ти річчя незалежності України.

  Голова Закарпатської облдержадміністрації Анатолій Полосков разом зі своїми заступниками долучилися до організації та проведення дійства.

   Голова Хустської райдержадміністрації Віктор Сабадош також відвідав мистецький захід.

   Гості свята мали можливість побачити процес виготовлення вина, намилуватися красою природи краю та оглянути виноградники. Також у програмі арт-проєкту були представлені фольклорні, танцювальні і музичні колективи Берегівського району та студенти Ужгородського інституту культури і мистецтв.

  “Цей мистецький захід показує нам важливість для нашого регіону, збереження традицій, які втілені у вирощуванні  винограду та виноробній справі, адже наша територія та клімат сприяють цьому. Доповненням цього дійства стали чудові номери талановитих колективів, які подарували гостям свята найкращі емоції. Щиро дякую голові Берегівської РДА Ігору Вантюху за запрошення побувати на даному дійстві ”, - зазначив голова Хустської райдержадміністрації Віктор Сабадош.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь