Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В Яблунівці відкрили дошкільний навчальний заклад та фельдшерсько-акушерський пункт

Дата: 11.06.2021 18:49
Кількість переглядів: 755

    Фото без опису Сьогодні, 11 червня, голова Закарпатської обласної державної  адміністрації Анатолій Полосков, його перший заступник Мирослав Білецький спільно з головою Хустської районної державної адміністрації  Віктором Сабадошем, заступником голови Хустської районної ради  Михайлом Станком та Вишківським селищним головою  Ярославом Гайовичем урочисто відкрили ДНЗ та ФАП  у селі Яблунівка. Посадовці привітали із відкриттям закладу та висловили найкращі побажання колективу, батькам, вихованцям та жителям села.

   Даний заклад реконструйований у рамках Національної програми Президента України “Велике будівницвто”. В двоповерховій будівлі облаштовано дошкільний навчальний заклад та ФАП. 

    Посадовці оглянули приміщення реконструйованого об’єкту та поспілкувалися із керівництвом закладу Ганною Товтик і завідувачем амбулаторії Мирославою Шелько. Навчальний та медичний заклад мають окремі входи. ДНЗ розрахований на 40 місць, тут облаштована власна кухня та харчоблок, для діток обладнані спальні та ігрові кімнати. Крім того, проведений благоустрій території закладів.

  Для дітей  садочка обладнано спортивний майданчик. ФАП забезпечений службовими кабінетами та закуплено сучасний автомобіль .

    Проект здійснено за співфінансування – кошти ДФРР та з місцевого бюджету. Загальна вартістю проекту 10 млн. 355 тис. грн.. Відзначили також будівельників, які виконали вчасно та якісно великий обсяг роботи.

   Новий дошкільний навчальний заклад сприятиме, в першу чергу,  повноцінному вихованню та розвитку дітей, а ФАП надасть можливість жителям сільської  громади отримувати якісні та доступні медичні послуги.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь