Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

При ОП відкрили постійно діючий офіс Конгресу місцевих та регіональних влад – Тимошенко

Дата: 04.06.2021 10:33
Кількість переглядів: 260

При Офісі президента починає працювати постійно діючий офіс Конгресу місцевих та регіональних влад. Він допоможе тримати прямий зв’язок між центральною і місцевою владою та швидко вирішувати проблеми регіонів. 

Про це за підсумками засідання Палати місцевих рад Конгресу заявив у Facebook заступник голови ОП Кирило Тимошенко.

Він висловив вдячність понад 150 делегатам і більш ніж 100 представникам місцевих громад, які взяли участь у засіданні Палати місцевих влад Конгресу, що відбувся 3 червня у Хмельницькому під головуванням президента Володимира Зеленського.

«Відсьогодні Конгрес – це найбільший у країні майданчик для вирішення проблем у регіонах. Без різниці чи це великий обласний центр, чи маленьке містечко. Все відбуватиметься напряму. Для нас важливо, аби Конгрес працював системно», - наголосив Тимошенко.

Він закликав учасників засідання надсилати в офіс Конгресу свої пропозиції та проблеми.

«Телефонуйте, пишіть, приїжджайте, передавайте документи, плануйте зустрічі. Та хоча б просто на каву заходьте, коли буваєте у Києві. Я особисто контролюватиму, щоб питання, які стосуються життєдіяльності громад, вирішувались. Якщо буде необхідно, працюватимемо спільно з Кабінетом міністрів та парламентом. Таким чином ми створюємо найкоротший шлях для зв'язку регіонів з центральною владою», - зазначив Тимошенко.

Серед актуальних проблем на зустрічі в Хмельницькому представники місцевих влад назвали підготовку до опалювального сезону, списання боргів перед НАК «Нафтогаз», передачу громадам об’єктів комунальної власності, забезпечення фінансовими ресурсами місцевих бюджетів та багато іншого. Заступник голови ОП запевнив, що робота над їх вирішенням вже ведеться.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь