Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Словаччини є стратегічно важливою для обох країн»

Дата: 03.06.2021 09:48
Кількість переглядів: 234

У межах офіційного візиту словацької делегації на Закарпаття партнери обговорили шляхи вдосконалення транскордонної інфраструктури.

Українсько-словацька сторони порушили питання розбудови існуючих та відкриття нових пунктів пропуску, облаштування пішохідної, велодоріжки та будівництва автомагістралі D1.

«Ці теми для нас дуже актуальні, до того ж вони перебувають під особливим контролем КМУ та Президента Володимира Зеленського. Наша співпраця – стратегічно важлива для обох країн. Ми зацікавлені в тому, щоб вона була тісною та по-справжньому результативною», – наголосив Анатолій Полосков, голова облдержадміністрації. 

Очільник краю додав, що чи не всі словаки України проживають саме в Закарпатській області, тому він із командою відчуває особливу відповідальність перед всією словацькою громадою. 

Під час зустрічі Генеральний консул Словацької Республіки в Ужгороді Павол Паніс зауважив, що Україна для Словаччини є важливим партнером. Він переконаний, що реалізація спільних проєктів принесе користь людям.  

Про те, що обидві сторони зацікавлені у розвитку міжнародної торгівлі та розбудові прикордонної інфраструктури, повідомив президент Фінансової адміністрації Словацької Республіки Іржі Жежулка.

Після обговорення керівництво області та представники словацької делегації поспілкувалися з журналістами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь