Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відлунав випускний у дитячій школі мистецтв (фото)

Дата: 28.05.2021 09:27
Кількість переглядів: 352

   У четвер, 27 травня, в Іршавському міському будинку культури відбувся «Випускний-2021» дитячої школи мистецтв. Батьки, друзі, вчителі аплодисментами зустрічали випускників.

   Від імені голови Хустської райдержадміністрації Віктора Сабадоша його заступник Степан Бобик привітав  викладачів та учнів зі святом. Побажав випускникам подальших успіхів та прихильної долі у всіх починаннях.

   Також, з нагоди свята, відзначили грамотами здібних учнів та керівників колективу. Зокрема, дует баяністів Іршавської ДШМ Івана Чийпеша та Владислава Капітана, хор старших класів “GLORIA” (керівник Олена Йонаш, концертмейстер Стелла Керечанин) та колектив дитячої школи мистецтв (директор Михайло Рацин).

За традицією, відбувся невеличкий концерт. Випускники та учні музичної школи подарували присутнім концертну програму, під час якої продемонстрували свої вміння у грі на різних музичних інструментах, вокал та хореографію.

   Свято закінчилося. Якими будуть життєві дороги сьогоднішніх випускників нам не відомо. Але знаємо напевно, що ті учні, які подолали непростий щлях, збережуть у своїх серцях гармонію музики і любові до школи та викладачів, які ввели їх у світ мистецтва.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь