Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Оголошення!

Дата: 20.05.2021 11:37
Кількість переглядів: 326

Фото без опису  Хустська районна державна адміністрації оголошує конкурс з визначення підприємства (організації) задля залучення його за договором для здійснення функцій робочого органу з метою організації забезпечення і підготовки матеріалів на засідання конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Хустського району.

          Засідання конкурсного комітету відбудеться 22.06.2021 року о 10.00 год. в малій залі адмінбудівлі Хустської районної державної адміністрації за адресою: м.Хуст, вул. Карпатської Січі, 21.

          Для участі в конкурсі претендент подає конкурсному комітету такі документи:

          -заяву про участь у конкурсі згідно затвердженого зразка;

          -довідку, яка підтверджує відповідність та наявність кваліфікованих фахівців у галузі пасажирського автомобільного транспорту та досвіду роботи претендента не менше трьох років з питань організації пасажирських перевезень;

         -довідку про наявність необхідного матеріально-технічного та програмного забезпечення для підготовки матеріалів на засідання конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходить за межі території Хустського району;

        -кошторис орієнтованої вартості виконання робіт з надання послуг з підготовки матеріалів на засідання конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі території Хустського району.

          Всі перераховані копії документів завіряються печаткою підприємства (організації) та підписуються відповідальною особою.

          Бланки заяв для участі в конкурсі та необхідну інформацію надає конкурсна комісія за адресою: м.Хуст, вул.Карпатської Січі, 21, каб. 76-77 з понеділка по п’ятницю з 8.00 до 17.00 год. за к.ч. (перерва на обід з 12.00 до 13.00 год. за к.ч.). Плата за участь в конкурсі не береться.

          Прийом заяв здійснюється з 20.05.2021 року та закінчується о 17.00 год. за к.ч. 21.06.2021 року включно.

          Документи для участі в конкурсі претенденти подають до конкурсної комісії за адресою: м.Хуст, вул. Карпатської Січі, 21, каб. 76-77.

          Засідання конкурсного комітету розпочнеться 22.06.2021 року о 10.00 год. за к.ч. за адресою: м.Хуст, вул. Карпатської Січі, 21, мала зала засідань РДА, ІІІ-й поверх.

          Телефон для довідок: 5-21-75, електронна адреса Хустської РДА:  khustrda@carpathia.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь