Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Стартував перший етап чемпіонату області з мотокросу

Дата: 16.05.2021 16:16
Кількість переглядів: 308

Фото без опису  Сьогодні, в Урочищі Берег- Лоза Іршавської міської ТГ Хустського району стартував  перший етап чемпіонату Закарпатської області та відкритий кубок м. Іршави з мотокросу.

  З вітальним словом до учасників звернувся заступник голови Закарпатської облдержадміністрації Ігор Шинкарюк, голова Хустської райдержадміністрації Віктор Сабадош, Іршавський міський голова Віктор Симканинець та голова Закарпатської обласної організації Товариства Сприяння Обороні  України Наталія Сарваш. Присутні побажали спортсменам вдалого старту, хороших змагань та успішного фінішу.

  Серед учасників змагань всі вікові групи спортсменів, початківці та майстри спорту,  топ – менеджери та менеджери цього напрямку.

   Перед початком змагань заступник голови Закарпатської ОДА вручив нагороди минулорічним переможцям з мотокросу за підсумками 2020 року, які вони здобули на Чемпіонаті України. Третє місце в «кантрі- кросі» посів Валентин Будявцев; 3 місце в класі 125 куб. см. посів Максим Качур; та перше місце перемогу в класі 85 куб. см Денис Качур. В цілому за рік обласна дитячо-юнацька  спортивна школа зайняла третє призове місце. Крім того,  було вручено  звання "Майстра спорту" ужгородцю Максиму Качуру.

 

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь