Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ПОДАННЯ ПОДАТКОВОЇ ДЕКЛАРАЦІЇ ПРО МАЙНОВИЙ СТАН І ДОХОДИ

Дата: 28.04.2021 13:09
Кількість переглядів: 506

Фото без опису  Хустська ДПІ ГУ ДПС у Закрпатській області повідомляє про граничні терміни подання декларації про доходи за 2020 рік, а саме:

30.04.2021 - для громадян, які зобов’язані подати декларацію (до  01 травня року, що настає за звітним);

30.04.2021 - для осіб, які провадять незалежну професійну діяльність (до  01 травня року, що настає за звітним);

31.12.2021 - для громадян, які мають право на податкову знижку (по 31 грудня (включно)  наступного за звітним податкового року);   

30 календарних днів з дня проведення державної реєстрації припинення підприємницької діяльності – для фізичних осіб – підприємців, стосовно яких проведено державну реєстрацію припинення підприємницької діяльності фізичної особи - підприємця за її рішенням.

 не пізніше 60 календарних днів, що передують виїздудля платників податку - резидентів, які виїжджають за кордон на постійне місце проживання.

Якщо останній день строку подання податкової декларації припадає на вихідний або святковий день, то останнім днем строку вважається операційний (банківський) день, що настає за вихідним або святковим днем  (п. 49.20 ст. 49 Кодексу).

При отриманні іноземних доходів: у разі відсутності у платника податку підтверджуючих документів щодо суми отриманого ним доходу з іноземних джерел і суми сплаченого ним податку в іноземній юрисдикції, оформлених відповідно до ст. 13 Кодексу, то згідно з п. п. 170.11.2 п. 170.11 ст. 170 Кодексу такий платник зобов’язаний подати до контролюючого органу за своєю податковою адресою заяву про перенесення строку подання декларації до 31 грудня року, наступного за звітним. Заява подається до 01.05.2021 (граничний термін подання декларації).

Одночасно повідомляємо, що дізнаватись про зміни в податковому законодавстві можна підписавшись на сторінки Податкової в соцмережах, а саме:

 

Головне управління ДПС у Закарпатській області (https://www.facebook.com/tax.zakarpatia)

Державна служба України (https://www.facebook.com/TaxUkraine/)

Телеграм-канал (https://t.me/tax_gov_ua)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь