Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У 6 медичних закладах Закарпаття вже функціонують кисневі станції

Дата: 21.04.2021 15:35
Кількість переглядів: 276

Ситуація із захворюваністю стабілізувалася, але налагодження роботи медичних закладів і будівництво кисневих станцій для підтримки кисневозалежних пацієнтів продовжується.

Так, у Ужгородській центральній міській клінічній лікарні запрацювала сучасна киснева станція, яка подає 380 літрів кисню у хвилину. 

Її будуть використовувати як альтернативне джерело кисню для реанімаційних хворих, а також кисневозалежних хворих на COVID-19. 

Нову станцію для Ужгородської міської лікарні придбали ще наприкінці минулого року за кошти Державного бюджету. Такі кисневі станції по області встановлять у 12 медичних закладах.

«Уже змонтовані і працюють станції в Обласній клінічній інфекційній лікарні, Обласному клінічному фтизіопульмонологічному лікувально-діагностичному центрі, Берегівській районній лікарні ім. Б.Ліннера, Тячівській та Ужгородській районних лікарнях», - зазначив перший заступник голови Закарпатської ОДА Мирослав Білецький.

На стадії будівництва чи монтажу такі об’єкти в Обласній клінічній лікарні, Хустській, Міжгірській, Виноградівській, Рахівській та Мукачівській районних лікарнях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь