Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Діяльність служби у справах дітей Хустської РДА за І квартал 2021 року

Дата: 16.04.2021 14:48
Кількість переглядів: 582

Фото без опису  На обліку в службі у справах дітей Хустської райдержадміністрації станом на 01.04.2021 р. перебуває 114 дітей-сиріт дітей, позбавлених батьківського піклування з них  46 дітей-сиріт, 68 дітей, позбавлених батьківського піклування.

  Головним завданням Служби є влаштування вищевказаної категорії дітей до сімейних форм виховання. На даний час 85 дітей-сиріт дітей, позбавлених батьківського піклування влаштовані під опіку/піклування (переважно це є бабуся, дідусь, тітка, дядько, повнолітні сестри/брати).

    Право дитини жити і виховуватись у сім’ї – одне з найважливіших її прав, тому, виконуючи обов’язок щодо виховання, прийомні батьки і батьки-вихователі тим самим забезпечують реалізацію права прийомних дітей та  вихованців дитячого будинку сімейного типу на сімейне виховання. На сьогоднішній  час 6 дітей влаштовано до прийомних сімей, які функціонують на території району та 15 дітей влаштовано до дитячих будинків сімейного типу.

         В зв’язку з децентралізацією та створенням територіальних громад Служба тісно співпрацює  та  надає  консультації працівникам служби у справах дітей територіальних громад Хустського району з питань щодо соціально-правового  захисту дітей вищевказаної категорії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь