Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В червні відбудеться 33-я Міжнародна агропромислова виставка «АГРО- 2021»

Дата: 15.04.2021 14:45
Кількість переглядів: 1264

Фото без опису  До уваги виробників сільськогосподарської продукції району!Закарпатська обласна адміністрація повідомляє, що з 8 по 11 червня 2021 року відбудеться 33-я Міжнародна агропромислова виставка «АГРО-2021». Захід пройде на головній державній виставці арені НК «Експоцентр Україна» за адресою: м. Київ проспект Академіка Глушкова, 1 (ВДНГ).

   Виставка «АГРО»  -  це унікальна можливість показати свої досягнення на всю Україну, розповісти про майбутнє галузі, впровадження інновацій, обмін досвідом, можливість познайомитися з партнерами не тільки з усіх куточків України, а й з інших країн. Цей міжнародний форум, який приносить не тільки рекламу, а й реальні продажі. Це також унікальна нагода для діалогу між приватним бізнесом і державною, асоціаціями та іноземними виробниками.

   Особливу у вагу приділяють підприємствам, які зможуть представити новинки сільськогосподарської техніки та устаткування, сільськогосподарських тварин у відповідному спеціалізованому розподілі виставки.

   У рамках «АГРО-2021» відбудуться 12 спеціалізованих виставок: ЕкспоАгроТех, Агротранспорт і логістика, Біопаливо, Hi-Tech Агро, Animal'EX, Agro Build-Expo, FishExpo, Рослинництво і агрохімія, Organiс, Еквісвіт, Сучасний фермер, Eco House.

   Також програма виставки передбачає низку ділових заходів, форумів, дискусійних панелей, науково-практичних заходів, прес-конференцій, які забезпечують відкритий діалог між приватним бізнесом і державою, асоціаціями та іноземними представниками. На «АГРО-2021» українські виробники зможуть безпосередньо налагодити контакти із представниками країн-лідерів світового аграрного сектору, знайти нових партнерів та клієнтів.

   За детальною інформацією щодо участі у заході просимо звертатися в оргкомітет виставки. Контактна особа: Микола Бугаєв тел. (+380)63-233-53-96, deputy@egroexpo.com.ua.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь