Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Керівники району провели нараду щодо проведення призову на військову строкову службу

Дата: 12.04.2021 16:20
Кількість переглядів: 984

Фото без опису

 Під керівництвом голови райдержадміністрації Віктора Сабадоша та голови районної ради Назарія Павлія відбулася виїзна нарада із окремими головами та представниками  територіальних громад Іршавської міської, Білківської, Довжанської, Зарічанської та Керецьківської сільських територіальних громад Хустського району.  Питання, яке розглянули присутні, стосувалося проведення роботи призовної комісії та виконання поставлених завдань. Проаналізовано початок призовної кампанії щодо виконання призову на військову строкову службу у квітні-червні 2021 року у даних громадах району.

   Голова райдержадміністрації Віктор Сабадош нагадав присутнім про вимоги чинного законодавства з питань військового обов’язку і військової служби та зосередив увагу на проведенні інформаційно-роз’яснювальної  роботи з призовниками та їх близькими про умови проходження строкової військової служби у Збройних Силах України.

    Військовий комісар Іршавського районного територіально центру комплектування та соціальної підтримки, підполковник Микола Красівов проінформував учасників наради про хід виконання призовної кампанії.

 Акцентовано увагу на роботі стосовно оповіщення та забезпечення явки призовників до центрів комплектування. Учасниками наради також обговорено проблемні  питання та шляхи їх вирішення під час виконання призову на військову строкову службу.

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь