Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відновлене відділення Хустської лікарні відвідав голова ОДА

Дата: 09.04.2021 17:55
Кількість переглядів: 404

Фото без опису  Сьогодні, 9 квітня, голова Закарпатської облдержадміністрації  Анатолій Полосков та перший заступник голови Закарпатської ОДА Мирослав Білецький побували з робочим візитом у Хустському районі. Посадовці разом із головою Хустської райдержадміністрації Віктором Сабадошем відвідали реконструйоване відділення екстреної (невідкладної) медичної  допомоги у Хустській районній лікарні ім. Віцинського О.П.

  Цей об’єкт реалізований у рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво», в закладі завершено капітальний ремонт після перепланування приймального та дитячого відділень. Зараз тут монтують обладнання та облаштовують територію, готуючись до офіційного відкриття.

   Посадовці оглянули приміщення відділення та поспілкувались із головним лікарем та медперсоналом. Наразі у відремонтованому приміщенні встановлено апарат УЗД і рентгенологічне обладнання.  Комп’ютерний томограф на стадії встановлення.

         Потім керівники відвідали амбулаторію загальної практики сімейної медицини с. Березово Хустського району. Заклад побудований в рамках реалізації державної програми реформування первинної ланки медицини «Доступна медицина».  Новозбудоване приміщення передбачає розміщення всього необхідного обладнання для роботи сімейних лікарів.

  Посадовці обстежили заклад, ознайомилися із обсягом робіт який здійснено, та визначили основні напрямки роботи, які необхіднo здійснити для введення в експлуатацію об’єкту та його відкриття.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь