Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В ЗАКАРПАТСЬКІЙ ОБЛАСТІ ЗА ОСТАННІ ДВА ТИЖНІ ПЕРЕВІРЕНО ВІСІМ АЗС, - ІШТВАН ПЕТРУШКА

Дата: 23.03.2021 08:58
Кількість переглядів: 706

Іштван Петрушка, заступник голови Закарпатської ОДА, доповів прем’єр-Міністру України Денису Шмигалю щодо роботи у напрямку протидії нелегальних АЗС в Закарпатській області. Сьогодні відбулася чергова селекторна онлайн-нарада. 

Відповідно до переліку Нафтогазової Асоціації України в країні загалом потрібно перевірити 475 об’єктів. В Закарпатській області  – 11.

За словами заступника голови Закарпатської ОДА Іштвана Петрушки за останні два тижні в області перевірено вісім АЗС із зазначеного переліку. На п'яти АЗС є відповідні ліцензії, ще три об'єкти за вказаним місцем розташування відсутні. Зараз тривають перевірки та збирається відповідна інформація щодо цих трьох АЗС. 

  Іштван Петрушка, заступник голови Закарпатської ОДА, повідомив, що здійснюється моніторинг за можливими місцями незаконної торгівлі пальним, виявлення і ліквідації незаконного обігу та роздрібної торгівлі пальним без застосування РРО.

Представниками Закарпатської обласної прокуратури накладено арешт на документи, транспортний засіб, причеп-цистерну та близько 5 тон ймовірно незаконно виготовленого дизельного пальна. Орієнтовна вартість вилученого майна складає 500 тис.грн.

Працівниками Головного управління Нацполіції у Закарпатській області перевірено 21 об’єкт, на одному відсутня ліцензія, на одному припинено незаконну діяльність. Кількість виявлених порушень - 1.

Нагадаємо, 4 березня створена оновлена робоча група та визначено план роботи на цей рік. Перший крок - це перевірити зазначені об'єкти з переліку Нафтогазової Асоціації України.

Участь у селекторній нараді із прем'єр-Міністром України від Закарпатської області взяли заступник голови Закарпатської ОДА Іштван Петрушка, керівники правоохоронних органів, Державної фіскальної служби, Державної податкової служби та інші.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь