Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

115 СПЕЦІАЛЬНИХ МОБІЛЬНИХ ГРУП НА ЗАКАРПАТТІ ПЕРЕВІРЯЮТЬ УСІ ТЕРИТОРІАЛЬНІ ГРОМАДИ ЗА ДОТРИМАННЯМ РЕЖИМУ САМОІЗОЛЯЦІЇ ХВОРИМИ НА COVID – 19!

Дата: 16.03.2021 13:22
Кількість переглядів: 770

Фото без опису

Від 4 березня за ініціативи голови Закарпатської обласної державної адміністрації Анатолія Полоскова в області тривають перевірки щодо перебування на самоізоляції закарпатців, які хворіють на коронавірусну інфекцію й лікуються вдома! 

До складу спеціальних груп увійшли представники поліції, старости громад, голови районних адміністрацій, лікарі та епідеміологи!

Курує та контролює весь процес роботи - заступник голови Закарпатської ОДА Ігор Шинкарюк, який є керівником робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації у Закарпатській області. 

За два тижні перевірок мобільні групи прозвітували про пророблену роботу: 

- оглянули 228 населених пунктів;

- перевірено 1771 особу, що підлягає самоізоляції;

- виявлено 54 правопорушень, за якими складено адміністративні матеріали.

За словами Ігоря Шинкарюка, завдяки вчасним рішенням та злагодженим діям усіх ланок відсоток хворих дітей зменшився на 45% у порівнянні з минулим тижнем.

Закарпатська облдержадміністрація спільно з районними державними адміністраціями продовжують роботу з контролю за дотриманням режиму самоізоляції хворими на COVID-19. 

Роботи з попередження, виявлення та припинення поширення COVID-19 тривають. 

«Новий алгоритм включає роботу фахівців різних напрямків та взаємодіючих структур. Після першого контрольного дня відпрацювання алгоритму ми отримали критично важливі дані, які допоможуть вдосконалити нову систему і оптимізувати роботу на місцях. Особливо важливим є залучення представників або делегованих осіб територіальних громад до роботи з ліквідації НС. Це нова норма, і в умовах децентралізації нам важливо її інтегрувати», - додав заступник голови Закарпатської ОДА Ігор Шинкарюк.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь