Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У ЗАКАРПАТСЬКІЙ ОБЛАСТІ З ВОСЬМОГО БЕРЕЗНЯ ДІЯТИМУТЬ ОБМЕЖУВАЛЬНІ ПРОТИЕПІДЕМІЧНІ ЗАХОДИ, ПЕРЕДБАЧЕНІ ДЛЯ “ЧЕРВОНОГО” РІВНЯ ЕПІДЕМІЧНОЇ НЕБЕЗПЕКИ!

Дата: 06.03.2021 12:30
Кількість переглядів: 1034

   Сьогодні, 6 березня, відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. 

Під головуванням Міністра розвитку громад та територій, першого заступника голови Державної комісії Олексія Чернишова.

До засідання Держкомісії ТЕБ та НС на конференц-зв’язку долучилося керівництво Закарпатської ОДА та усі взаємодіючі структури. 

За результатами доповіді заступника Міністра охорони здоров’я – головного державного санітарного лікаря України Віктора Ляшка та з урахуванням обговорення Державна комісія вирішила:

Відповідно до пункту 34 постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 р. № 1236 “Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2” (у редакції постанови Кабінету Міністрів України від 17 лютого 2021 р. № 104):

?? встановити з 00 години 00 хвилин 8 березня 2021 р. “червоний” рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Закарпатської області;

?? застосувати на території Закарпатської області обмежувальні протиепідемічні заходи, передбачені для “червоного” рівня епідемічної небезпеки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь