Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулося чергове засідання сесії районної ради

Дата: 05.03.2021 14:22
Кількість переглядів: 640

У четвер, 4 березня, в сесійній залі районної ради, відбулося сьоме засідання першої сесії Хустської районної ради VIII скликання. Провів сесію голова районної ради Назарій Павлій. Депутати розглянули 16 питань порядку денного. Всі питання були попередньо опрацьовані на засіданнях постійних комісій та президії районної ради.

Окрім, депутатів районної ради, участь у роботі сесії прийняли  голова райдержадміністрації Віктор Сабадош, заступники голови РДА Юрій Іванчо та Степан Бобик, керівник апарату райдержадміністрації Віталіна Петровська та керівники структурних підрозділів РДА.

Розглянули ряд депутатських запитів, затверджено Програму ефективного використання та приватизацій майна спільної комунальної власності територіальних громад на 2021 рік,  зміни до Програми із забезпечення фінансовими, матеріально- технічними  та іншими ресурсами Хустської РДА для виконання повноважень Хустською районною радою на 2021 рік; про внесення зміни в Програму захисту інформації режимно-секретної, мобілізаційної і оборонної роботи та з питань взаємодії  з правоохоронними органами РДА на 2021 рік та про затвердження цільової програми «Власний дім» на 2021 – 2015 роки.

Також депутатами було обговорено питання про заборону незаконного будівництва асфальтного заводу в с. Рокосово.

Піднято питання щодо ремонту доріг місцевого значення О 070502 Довге-Іршава, загального значення 070501 Іршава-Ільниця-Білки-Великий Раковець-Вільхівка, про недопущення закриття дистанційного відділення терапії № 4 КНП “Хустська центральна лікарня ім.. Віцинського О.П.” Хустської міської ради.

Крім того, депутати районної ради розглянули  питання розміщення одиноких пристарілих людей з обмеженими фізичними можливостями, які не здатні до самообслуговування і потребують постійного стороннього догляду та допомоги. Враховуючи те, що у зв’язку із ліквідацією у селі Довге установи з цілодобовим перебуванням Іршавського районного територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Іршавської РДА влаштування одиноких людей  в інший заклад.

По всім питанням порядку денного  прийняті відповідні рішення.  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь