Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вишківську громаду відвідали фахівці служби зайнятості

Дата: 12.02.2021 11:40
Кількість переглядів: 815

11 лютого 2021 року директор Хустської міськрайонної філії Закарпатського ОЦЗ Володимир Гуц, начальник відділу взаємодії з роботодавцями Мирослава Стрижак та начальник відділу активної підтримки безробітних Мар’яна Боїшко провели робочу зустріч з головою Вишківської селищної ради (ОТГ) Ярославом Гайовичом та його першим заступником Іваном Ковачем.

У руслі конструктивного діалогу обговорилися нагальні питання щодо сфери зайнятості, шляхи подолання безробіття на території громади, заходи, що вживаються місцевою владою з легалізації трудових відносин між найманими робітниками та роботодавцями, підтримки малого і середнього підприємництва та ін.

Особливу увагу було приділено одному із дієвих напрямків  активної політики зайнятості населення, а саме організації громадських робіт, оскільки вони сприяють пом’якшенню соціальної напруги на ринку праці та забезпечують фінансову підтримку безробітних у період пошуку ними постійної роботи, а також є засобом переходу до постійного працевлаштування.

Крім того, фахівці Хустської філії розповіли керівництву громади про послуги служби зайнятості для роботодавців та безробітних, надали консультації щодо виконання норм законодавства про працю і зайнятість при вивільнені працівників сільських рад, які увійшли до складу громади, ознайомили з новими онлайн-технологіями та електронними сервісами служби зайнятості, з можливістю використання електронного кабінету, що дозволить безробітним та роботодавцям співпрацювати з центром зайнятості дистанційно. питання щодо можливості надання виїзних соціальних послуг для мешканців громади.

Результатом зустрічі стало підписання угоди про співпрацю та визначено шляхи взаємодії Хустської філії з Вишківською селищною громадою на найближчий час. Також вирішено питання щодо можливості надання виїзних прийомів фахівцями Філії мешканцям громади.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь