Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Зустріч з головою новоствореної Горінчівської ОТГ

Дата: 10.02.2021 16:33
Кількість переглядів: 813

В рамках ефективної співпраці з новоствореними громадами, сьогодні, 9 лютого 2021 року, директор Хустської міськрайонної філії Закарпатського ОЦЗ Володимир Гуц, начальник відділу взаємодії з роботодавцями Мирослава Стрижак та начальник відділу активної підтримки безробітних Мар’яна Боїшко відвідали новостворену Горінчівську об’єднану територіальну громаду.Фото без опису

Під час зустрічі з головою новоствореної ОТГ Михайлом Калиничем, обговорили перспективи розвитку громади, створення нових робочих місць, працевлаштування населення громади та укомплектування вакансій роботодавців, залучення безробітних та осіб, що шукають роботу, можливості професійного навчання громадян.

Особливу увагу приділили також питанню організації громадських робіт соціального спрямування на території ОТГ, що можуть стати реальною підтримкою для шукачів роботи, а також допомогою сільським радам у наведенні ладу на їх територіях.

Зустріч виявилася вкрай необхідною і корисною. Керівник Хустської міськрайонної філії запевнив голову ОТГ, що фахівці центру зайнятості готові надавати громаді всебічну підтримку і допомогу.

В результаті зустрічі укладено угоду про співпрацю щодо спільних дій у сфері сприяння зайнятості населення та вирішення питань розвитку громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь