Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

НА ЗАКАРПАТТІ ПРОХОДИТЬ ПРИПИСКА ЮНАКІВ 2004 РОКУ НАРОДЖЕННЯ

Дата: 05.01.2021 10:28
Кількість переглядів: 449

Фото без описуЗакарпатський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки повідомляє, що відповідно до Закону України «Про військовий обов'язок і військову службу» протягом січня – березня 2021 року проводиться приписка до призовних дільниць громадян України чоловічої статі 2004 року народження, які постійно або тимчасово проживають на території Закарпатської області.

Щороку у зазначений період до призовних дільниць приписуються громадяни, яким у рік приписки виповнюється 17 років.

Виклик юнаків за повісткою до районних (міських) територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки проводиться з метою взяття на первинний військовий облік та визначення ступеня придатності до військової служби, встановлення освітнього рівня, здобутої спеціальності або професії, рівня фізичної підготовки, вивчення особистих якостей.

Громадяни, які мають групу інвалідності або за станом здоров’я не можуть прибути до районних (міських) військових комісаріатів можуть надати підтверджуючі документи про стан здоров’я через близьких родичів (мати, батько, дружина).

Звертаємо увагу, що приписка до призовних дільниць проводиться виключно для уточнення інформації, щодо взяття на військовий облік та визначення придатності до проходження військової служби, освітнього рівня, здобутої спеціальності або професії, рівня фізичної підготовки, вивчення особистих якостей.

Закликаємо керівників підприємств, організацій та установ усіх форм власності, сільських і селищних рад, директорів середніх навчальних закладів відповідально поставитися до виконання обов’язків, визначених Законом України, в частині, що стосується.

Приписне посвідчення – важливий і необхідний документ:

- для реєстрації місця проживання;

- для подачі документів у вищий навчальний заклад для здобуття освіти;

- при працевлаштуванні;

- при зміні місця проживання та реєстрації.

УВАГА!!! Будь-яка інформація про те, що під час приписної кампанії юнаків призиватимуть на строкову військову службу є маніпулятивною і не відповідає дійсності.

Прес-служба Закарпатського ОТЦК та СП


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь