Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Тренінг "Забезпечення гендерної рівності"

Дата: 03.12.2020 14:08
Кількість переглядів: 319

02 грудня 2020 року в Хустській міськрайонній філії Закарпатського обласного центру зайнятості відбувся тренінг "Забезпечення гендерної рівності" за участю головного спеціаліста відділу праці та зайнятості населення УСЗН виконавчого комітету Хустської міської ради Віталії Раняк, заступника начальника відділу правопросвітництва та надання безоплатної правової допомоги Діани Келемен, які детально розкрили зміст понять «гендер», «гендерна рівність», «гендерні стереотипи». Учасники заходу розглянули основні положення Закону України «Про забезпечення рівних прав та можливостей чоловіків і жінок», відповідні статті Конституції України.

З ситуацією на ринку праці та послугами служби зайнятості присутніх ознайомила фахівець з профорієнтації Хустської міськрайонної філії. Йшлося також про становище на ринку праці жінок, які поєднують працю з материнством, осіб передпенсійного віку та молоді, яка не має досвіду роботи.

Наприкінці тренінгу присутні обговорили питання рівності жінок та чоловіків у різних сферах життя та їх право на захист від будь-яких проявів дискримінації у сфері зайнятості населення.

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь