Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В Хусті відбулася робоча зустріч до Міжнародної акції «16 днів проти насильства»

Дата: 03.12.2020 14:06
Кількість переглядів: 364

Гендерна рівність – це рівні права і можливості для жінок та чоловіків у суспільстві, рівні умови для реалізації права людини, отримання рівних винагород за результатами праці. Економічна нерівність жінок підтримується системою гендерної рівності на ринку праці. Насамперед, це стосується сфери професійної зайнятості, можливостей самореалізуватися різними шляхами. Нажаль жінки мають більше проблем, ніж чоловіки, як у разі звільнення, так і при працевлаштуванні.
Сьогодні, 2 грудня 2020 року, в межах акції «Бузкова стрічка – розірви коло», приуроченої до Міжнародної кампанії «16 днів проти насильства», яка проходить з 25 листопада по 10 грудня 2020 року, в приміщенні Хустської міськрайонної філії Закарпатського обласного центру зайнятості, відбулася робоча зустріч керівництва філії: директора Гуц Володимира та заступника Майор Ольги, з соціальними партнерами: головним спеціалістом відділу праці та зайнятості населення управління соціального захисту населення виконавчого комітету Хустської міської ради Віталією Раняк, директором центру безоплатної вторинної правової допомоги Алісою Богдан, начальником Хустського РВ філії Державної установи «Центр пробації» в Закарпатській області Ігорем Бойко.
Основне питання, яке було розглянуто в ході зустрічі: координація зусиль органів державної влади, державних закладів, громадських організацій щодо протидії насильству, привернення уваги громадськості до актуальних проблем подолання насильства в сім’ї, протидії торгівлі людьми та жорсткого поводження з дітьми, гендерного насильства та забезпечення рівних прав жінок
.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь