Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

МІНРЕГІОН НАПРАЦЮВАВ ЗМІНИ ДО ЗАКОНУ УКРАЇНИ «ПРО МІСЦЕВІ ДЕРЖАВНІ АДМІНІСТРАЦІЇ»

Дата: 29.10.2020 10:10
Кількість переглядів: 721

Фото без опису28 жовтня Уряд підтримав проєкт Закону України «Про внесення деяких змін до Закону України «Про місцеві державні адміністрації».

Законопроєкт, розроблений Мінрегіоном, врегульовує питання з призначення тимчасово виконуючого обов’язки голови місцевої державної адміністрації та його заступників у разі їх одночасної тимчасової непрацездатності.

«Цей законопроєкт має особливе значення у нинішніх умовах пандемії коронавірусної інфекції, оскільки чинним законодавством не передбачено призначення тимчасово виконуючого обов’язки у разі одночасної відсутності через хворобу голови місцевої держадміністрації та його заступників. Врегулювання цього питання необхідне для упередження гальмування роботи місцевих державних адміністрацій», — зазначив Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов.

Змінами передбачається, що у разі одночасної тимчасової втрати працездатності головою місцевої державної адміністрації, його першим заступником та заступниками, виконання обов’язків голови місцевої державної адміністрації за його рішенням покладається на керівника апарату місцевої державної адміністрації, у разі його тимчасової відсутності — на заступника керівника апарату, а в разі його тимчасової відсутності або відсутності зазначеної посади у штатному розписі — на керівника самостійного структурного підрозділу апарату місцевої державної адміністрації з обов’язковим інформуванням Офісу Президента України та Кабінету Міністрів України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь