Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

19 ЖОВТНЯ ВІДБУДЕТЬСЯ ПРЕЗЕНТАЦІЯ ТУРИСТИЧНОГО МАРШРУТУ "ДОРОГА ВИНА ТА СМАКУ ЗАКАРПАТТЯ"

Дата: 16.10.2020 15:49
Кількість переглядів: 739

З 19 по 21 жовтня 2020 р. в межах проєкту «Світ Карпатських Розет – заходи із збереження унікальності культури Карпат» відбудеться ознайомлення з новоствореним туристичним маршрутом Фото без опису«Дорога вина та смаку Закарпаття».

Агентство регіонального розвитку та транскордонного співробітництва «Закарпаття» Закарпатської обласної ради, спільно із Закарпатською обласною державною адміністрацією та ГС "Дорога вина та смаку Закарпаття" організовує триденний навчально-ознайомчий візит новоствореним туристичним маршрутом з метою ознайомлення учасників заходу з культурною спадщиною нашого краю та з його ено-гастрономічними родзинками.

В межах заходу заплановано воркшоп-дискусію 19 жовтняде відбуватиметься презентація туристичних родзинок, маршрутів та інших атракцій.

Запрошуємо блогерів, журналістів, гідів, представників туроператорів, агенції регіонального розвитку, туристичні інформаційні центри та органи місцевого самоврядування України долучитися до воркшопу.

Під час зустрічі ви матимете можливість почути деталі про проєкт «Світ карпатських Розет - заходи із збереження унікальності культури Карпат»  та, зокрема, «Дорогу вина та смаку Закарпаття», поставити питання організаторам та партнерам, від представників в’їзних національних туроператорів дізнатися про інструменти залучення іноземних туристів у регіон тощо.

Початок заходу о 14:00.

Також є можливість підключення за допомогою zoom:

https://zoom.us/j/96010482581?pwd=YThSR2EyVmVHM012N0hDT0JZblpDZz09


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь