Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

НАРАДА

Дата: 12.10.2020 18:54
Кількість переглядів: 693

Сьогодні, 12 жовтня 2020 року, на плановій нараді голови Хустської районної державної адміністрації Віктора Сабадоша  з керівниками структурних підрозділів.
 Обговорено ключові питання та скоординовано роботу відділів і управлінь на поточний тиждень:


-    формування бюджету на 2021 рік , освоєння  коштів із обласного бюджету  для закупівлі інсуліну для людей хворих на цукровий діабет;
-    стан готовності амбулаторій: у с. Нижній Бистрий проводиться благоустрій території та будівництво підпірної стінки, підключення до електормережиї, у  с. Березові також   триває підключення об’єкту до електромережі, в с. Данилово оголошений тендр на провелення будівельних робіт, у с. Бороняво відбултся торги по тендерних закупівлях, на разі розглядаються пропозиції учасників;
-     у закладах освіти району : Подано потребу до фінансування на придбання меблів та комп’ютерного обладнання ,     в  процесі підписання договори на придбання телевізійного обладнання, завершення роботи по Данилівському НВК І-ІІІ ступенів, було оголошено відкриті торги на придбання обладнання для харчоблоків. Проведено тендерні процедури по облаштуванню внутрішніх вбиралень Березівської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Забрідської ЗОШ І-ІІІ ступенів. 
-    триває закупівля обладнання для харчоблоків та комп’ютерної техніки. Вже отримано учнівські парти та класні дошки, оголошено тендер на придбання плазмових телевізорів для шкіл району. Тривають роботи по внутрішніх вбиральнях у п’яти ЗОШ: в  с.Л.Поляна на стадії завершення, в с.Данилові та с. Монастирець розпочинаються роботи, в с.Березово – проходить розгляд тендерних пропозицій, відкриття тендерних пропозицій по ЗОШ с. Забрідь. 
-    щодо призову на строкову військову службу, проблем немає;
-    також розпочато підготовку до оцінювання результатів службової діяльності державних службовців;
-    та інші питання стосовно роботи державної адміністрації.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь