Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«ДОХІД ВІД ПРОЗОРИХ АУКЦІОНІВ МАЛОЇ ПРИВАТИЗАЦІЇ У ПОТОЧНОМУ РОЦІ УЖЕ ПРИНІС ДО ДЕРЖАВНИХ ТА МІСЦЕВИХ БЮДЖЕТІВ БІЛЬШЕ 2 МЛРД ГРН!»

Дата: 07.10.2020 19:48
Кількість переглядів: 664

Фото без описуПро ефективну роботу електронної системи «ProZorro.Продажі» на своїй сторінці у соцмережі написала Світлана Панаіотіді, заступниця Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України. Постом поділився голова Закарпатської ОДА, як доказом дієвості та результативності роботи прозорого електронного майданчика для купівлі та продажу. Олексій Петров каже, що після того, як область запровадила пілотний проект, за яким усю необроблену деревину лісгоспи продаватимуть через єдину систему «ProZorro.Продажі», з’явилося чимало критики від тих, хто звик брати участь у не зовсім прозорих схемах купівлі та продажу деревини.  

Олексій Петров: «Після мого посту про те, що 100% необробленої деревини в нашій області буде продаватися виключно через систему Prozorro, дуже багато осіб заметушилися,  почали нервувати, показово обурюватися.

Сьогодні я вам розповім, як це працює і чому дане рішення є правильним. Причому, приклад саме із нашої області. Пропоную до перегляду пост заступниці Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Світлани Панаіотіді про прозорі аукціони малої приватизації на Закарпатті».

Світлани Панаіотіді про результати та ефективність електронної системи продажів розказує на прикладі малої приватизації у Закарпатській області:

«Приголомшлива кількість учасників із Закарпатської області - 77! Вони чесно боролись за можливість інвестувати у три об’єкти, загальна сума яких після продажу становить понад 32,2 млн.грн.
В Україні є люди, які вірять у свої сили, країну та готові інвестувати в майбутній розвиток. 
Отже, про них. 

15 вересня 2020 року успішно завершився онлайн - аукціон з продажу об’єкта малої приватизації - окремого майна - нежитлової будівлі контори за адресою: Закарпатська обл.,
м. Берегово, пр. Геологів, 31б, що перебуває на балансі Державного підприємства «Українська геологічна компанія» з стартовою ціною 2 599,90 гривень (без урахування ПДВ).
В аукціоні взяли участь 12 учасників.
Згідно результатів торгів, вартість об’єкта зросла у 96 разів – з 2 599,90 грн до 250 000,00 грн,

У 96 разів!

17 вересня 2020 року на Закарпатті відбувся крутий онлайн – аукціон.
Безпрецедентна кількість учасників для нашої області - 49 та майже 8 годин чесної конкуренції, зростання ціни у 709 разів - і об’єкт малої приватизації продано за рекордну ціну - 15,2 млн грн., які найближчим часом надійдуть до державного бюджету.

У 709 разів!» 

І досі маєте сумніви щодо доцільності та введення електронної системи «ProZorro.Продажі» на Закарпатті? 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь