Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Планова нарада

Дата: 05.10.2020 17:08
Кількість переглядів: 650

Сьогодні, 5 жовтня 2020 року, на плановій нараді голови Хустської районної державної адміністрації Віктора Сабадоша  з керівниками структурних підрозділів обговорено ключові питання та скоординовано роботу відділів і управлінь на поточний тиждень.Фото без опису

Зокрема, начальником фінансового управління райдержадміністрації Іваном Губалем проінформовано, що за підсумками 9-ти місяців зафіксовано виконання районного бюджету у розмірі 108,3%. Це дасть можливість вирішити проблеми з нестачею фінансування в першу чергу заробітної плати.

Віктор Михайлович наголосив фінансистам та головним розпорядникам коштів на необхідності підготовки до формування бюджету на 2021 рік.

Фото без опису

Що стосується об’єктів, включених до національного проекту «Велике будівництво» голова Хустської РДА акцентував, що по амбулаторії у  с.Нижній Бистрий проблемні питання з водопостачанням та електропідключенням вирішено. Залишилося зведення підпорної стінки. Контроль на невідкладне виконання зазначеної процедури покладено на відділ житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, інфраструктури та цивільного захисту.

До теми національного проекту «Велике будівництво» Василь Чопей надав інформацію про те, що готується оголошення тендеру на закупівлю обладнання на амбулаторію с. Березово,  а щодо медзакладу с. Боронява - 8 жовтня відбудеться розкриття тендерних пропозицій. По амбулаторії с. Данилово готують документацію для оголошення тендеру на будівельні роботи.

У відділі освіти активно тривають закупівлі по обладнанню для харчоблоків та комп’ютерної техніки. Вже отримано учнівські парти та класні дошки. В найближчий час буде оголошено тендер на придбання плазмових телевізорів для шкіл району. Тривають роботи по внутрішніх вбиральнях у п’яти ЗОШ.Фото без опису

Начальником служби у справах дітей Любов Вайнраух проінформовано, що наразі, триває робота з підготовки до засідання комісії  щодо доцільності позбавлення батьківських прав стосовно дітей віком до трьох років, які перебувають у дитячому будинку м. Свалява.

Віктор Михайлович вчергове поцікавився станом підготовки об’єктів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період та наголосив на відповідальності кожного керівника.

На завершення, завідувач сектору режимно-секретної, мобілізаційної і оборонної роботи та з питань взаємодії з правоохоронними органами райдержадміністрації Василь Немеш прозвітував, що на Хустщині триває призов на строкову військову службу. Станом на сьогодні, при плані 3 чоловік ми маємо вже 8. Тож, наразі, у цьому контексті все добре.Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь