Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ДО УВАГИ ВИБОРЦІВ !!!

Дата: 02.10.2020 16:24
Кількість переглядів: 618

Фото без описуВідділом ведення Державного реєстру виборців апарату Хустської районної державної адміністрації, у відповідності до статті 41 Виборчого Кодексу України 10 жовтня цього року заплановано виготовлення попередніх списків виборців та іменних запрошень для  підготовки та проведення голосування на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року для кожної звичайної виборчої дільниці, а 19 жовтня 2020 року буде останнім днем, коли можна буде вносити зміни до Держреєстру виборців перед виготовленням уточнених списків виборців. Працівниками відділу ведення Державного реєстру виборців апарату Хустської районної державної адміністрації починаючи з 28 вересня 2020 року проведено певну роботу щодо актуалізації стану записів виборців у базі даних Державного реєстру виборців по Хустському району. Аналіз цих дій показав, що значна кількість виборців Хустського району може не потрапити до списків виборців із певних підстав, визначених виборчим законодавством України. Зокрема зауважуємо, що не потраплять до списків виборців - виборці, які знялися з реєстраційного обліку в населених пунктах Хустського району і у визначені терміни не здійснили процес перереєстрації на території жодного з населених пунктів. А саме, на території Хустського району облікується 320  виборців із статусом вибувші. Також проаналізовано стан записів виборців,  які вибули із зареєстрованого місця проживання та в якості майбутньої адреси реєстрації ("Куди вибув") вказали населений пункт, що відноситься до території Хустського району — таких виборців — 115.     

         Не потраплять до списків виборців Хустського району і виборці, які стали на консульський облік на території інших держав та перебувають там на обліку, адже цими діями вони визначили свою виборчу адресу в цій країні перебування. Наразі, виборців, яких було забрано до відання відділу ведення Міністерства закордонних справ України за відомостями періодичного поновлення і виборча адреси яких після цього не належить відділу ведення Державного реєстру виборців в Україні— 1814 осіб по Хустському району. Найбільша кількість виборців з цим статусом - є виборці, попередня виборча адреса яких у Хустському районі відносилася до смт Вишково та сіл: Березово, Боронява, Велятино, Драгово, Забереж, Кічерели, Забрідь Золотарьово, Сокирниця, Рокосово. Загалом, у кожному населеному пункті Хустського району є виборці, які перебувають на консульському обліку в інших державах. Наразі, для зняття з консульського обліку та актуалізації своєї виборчої адреси на території Хустського району таким громадянам потрібно особиство звернутися до відділу ведення Державного реєстру виборців для оформлення заяви певного виду.

         Тому просимо Вас, шановні виборці, завчасно звернутися для перевірки своїх даних у відділі ведення Державного реєстру виборців апарату Хустської районної державної адміністрації і за необхідності, актуалізувати свої дані в базі Держреєстру виборців та врахувати терміни подання таких заяв!!! Обов’язковою умовою - є наявність документів, які підтверджують громадянство України( паспорт, ІД- картка) та необхідність певних змін( зміна прізвища та ін.).

         Також, на офіційному сайті Державного реєстру виборців  у мережі Інтернет за посиланням www.drv.gov.ua  Ви можете перевірити інформацію про своє включення (невключення) до Реєстру в особистому кабінеті виборця, а також у разі необхідності подати заяви завірені електронним цифровим підписом щодо включення, зміни персональних даних, зміни виборчої адреси.

         Додатково нагадуємо, що  під час підготовки та проведення місцевих виборів організовано роботу працівників відділу ведення Державного реєстру виборців апарату райдержадміністрації у жовтні 2020 року у вихідні дні та день голосування 25 жовтня 2020 року. А саме: 3,4,10,11,14,17,18,24,25 жовтня 2020 року.

         Тому, вже у ці вихідна дні - чекаємо на Вас !!!

 

Наші реквізити:

ХУСТСЬКА РАЙОННА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВІДДІЛ ВЕДЕННЯ ДЕРЖАВНОГО РЕЄСТРУ ВИБОРЦІВ

 

вул.Карпатської Січі, 21, кабінет №3, м.Хуст, Закарпатська обл., 90400

 

контактні телефони відділу : (03142) 4-61-45

 

         Враховуючи ситуацію, при відвіданні відділу, просимо забезпечити дотримання заходів, спрямованих на запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої корона-вірусом SARS-CoV-2 та мати відповідні засоби захисту.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь