Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ВІЙСЬККОМАТИ ОБЛАСТІ ГОТУЮТЬСЯ ДО ПРОВЕДЕННЯ ОСІННЬОГО ПРИЗОВУ 2020 РОКУ

Дата: 01.10.2020 14:37
Кількість переглядів: 680

Фото без опису30 вересня в приміщенні Закарпатської ОДА в режимі відеозв’язку відбулися інструктивно-методичні збори за участі керівництва обласного військового комісаріату, структурних підрозділів ОДА, представників районних (міських) військових комісаріатів.

Проводив збори голова обласної призовної комісії - перший заступник  голови ОДА Олег Коцюба.

Мета заходу:

- запровадження системи управління ризиками на базі аналізу упущень, які мали місце у ході проведення призову на строкову військову службу у травні – липні 2020 року;

- обмін досвідом роботи посадових осіб районних (міських) військових  комісаріатів з питань організації та проведення призову на строкову військову службу;

- визначити завдання та розробити покроковий план на поточний призов, який відбудеться у жовтні – грудні 2020 року.

Зазначалося, що відповідно до розпорядження КМУ, на весняному призові 2020 року підлягало призову 410 осіб. А зараз, на осінньому призові, цифрові показники для військових комісаріатів зменшено до 400 осіб.

Наголошувалося на обов’язковому дотриманні необхідних вимог карантинних обмежень на призовних дільницях і обласних збірних пунктах. Так, під час медичного огляду повинна зберігатиметься дистанція (1.5 м) між призовниками. Вони мають бути забезпечені засобами індивідуального захисту. На призовних дільницях обов’язково кілька разів на день проводиться дезінфекція приміщень. Відповідні протиепідемічні заходи повинні забезпечувати органи місцевого самоврядування.

Захід проходив відповідно до Указу Президента України від 16 січня 2020 року №13/2020 «Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2020 році», а також плану проведення призову громадян (1993-2002 років народження) на строкову військову службу у жовтні – грудні 2020 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь