Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

НАРАДА

Дата: 29.09.2020 11:40
Кількість переглядів: 670

Традиційно, понеділок у Хустській районній державній адміністрації розпочато плановою нарадою голови РДА Віктора Сабадоша з керівниками структурних підрозділів.

В ході обговорення, охоплено низку нагальних питань по всіх галузях. Особлива увага приділена стану виконання бюджету, зведенню об’єктів у рамках національної програми «Велике будівництво» та освоєнню субвенційних коштів освітньої сфери.

По першому питанню заступник начальника житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, інфраструктури та цивільного захисту Василь Чопей доповів, що наразі, по амбулаторії у с. Нижній Бистрий всі роботи завершено, станом на сьогодні, там  встановлюють громовідводи. У с. Березові так само, - залишилося тільки підключити об’єкт до електромережі. В с. Яблунівка для ДНЗ оголошено тендер на закупівлю меблів.

Також, 8 жовтня відбудеться розгляд пропозицій по капітальному ремонту Данилівського ДНЗ.

По освітніх субвенціях, начальник відділу освіти, Михайло Калинич проінформував, що: закупівлю обладнання для харчоблоків буде проведено переговірною процедурою;

по трьом напрямкам державної підтримки «Концепції Нової української школи» триває робота, зокрема вже очікуються поставки комп’ютерного обладнання.

Також, на часі,  облаштування внутрішніх вбиралень в освітніх закладах: в  с.Л.Поляна на стадії завершення, в с.Данилові та с. Монастирець розпочинаються роботи, в с.Березово – проходить розгляд тендерних пропозицій, а завтра – відкриття тендерних пропозицій по ЗОШ с. Забрідь.

До слова, голова районної державної адміністрації, Віктор Сабадош, акцентував Михайлу Михайловичу на важливості заохочення педагогічних працівників, особливо, з нагоди професійного свята. На що, очільник освіти запевнив, що до Дня вчителя всі працівники, які утримуються за кошти освітніх субвенцій отримають премії у розмірі 120% посадового окладу, а ті, що фінансуються з місцевого бюджету – по 1000 грн.

Крім того, на нараді отримано інформацію  від управління соціального захисту населення щодо призначення субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг. Так, стосовного цього, з січня 2020 року звернулося 802 сім’ї;

З травня 2020 року управлінням самостійно здійснено призначення житлової субсидії на наступний термін 2558 сім’ям;

Кількість домогосподарств, яким відмовлено у призначенні субсидій з 01.05.2019 (з числа перехідних) за наявності простроченої заборгованості з оплати послуг, у зв’язку з зміною складу зареєстрованих осіб, зміною статусу та у зв’язку зі смертю отримувача – 50 сімей;

З 01.05.2020 р. вперше за новим порядком за поданням нових заяв та декларації за призначенням житлової субсидії звернулося 442 сім’ї; з них:

-призначено житлову субсидію – 406 справ;

- відтерміновано розгляд до надходження даних від комунальних та інших служб – 1 справа;

перебувають в опрацюванні – 28 справ;

відмовлено – 7 справ;

кількість домогосподарств, які, станом на 01.09.2020 р. отримують субсидію на оплату житлово-комунальних послуг – 2738 справ, всі у готівковій формі.

З січня 2020 року станом на 23.09.2020 року субсидії на придбання твердого палива (готівкою) призначено 578 сім’ям на загальну суму – 2233,9 грн. Заборгованість по виплаті складає – 450,9 тис. грн.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь