Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

НАРАДА

Дата: 22.09.2020 11:15
Кількість переглядів: 1062

Робочий тиждень у Хустській РДА Фото без описурозпочато нарадою голови державної адміністрації Віктора Сабадоша з керівниками структурних підрозділів. В ході обговорення охопили назрілі проблемні питання.

Зокрема, йшлося про хід виконання будівельних робіт на об’єктах включених до національної програми «Велике будівництво». По даному питанню, начальник відділу житлово-комунального господарства, містобудування,   архітектури,    інфраструктури    та    цивільного  захисту

Василь Штефуца повідомив, що в амбулаторії с. Березово завершують роботи по благоустрою території, у с. Н. Бистрому цей процес також на фінішній прямій. Залишається відкритим питання по водопостачанню.

Фото без описуВіктор Михайлович поставив наведену інформацію на особистий контроль і попросив провести чіткі розрахунки заборгованості по будівельних роботах на території району.

Також, у зв’язку з підготовкою до осінньо-зимового періоду, голова райдержадміністрації запланував проведення засідання енергетичного штабу  у середу, 23 вересня.

Велика увага приділена освітянській галузі. Так, начальник відділу освіти, Михайло Калинич, проінформував, що в ході освоєння субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій організовується заміна вікон та дверей у загальноосвітній школі с. Кошельово, а також, завершується оцінка пропозицій по Боронявській ЗОШФото без опису.

Також, завершено тендерні процедури по облаштуванню освітніх закладів згідно Концепції Нової української школи і вже протягом тижня постачальником буде доставлено меблі та обладнання.

Стосовно роботи установ освіти, Михайло Михайлович розповів, що працівниками очолюваного ним відділом, проводиться щоденний моніторинг відвідування учнями району навчальних закладів. В результаті чого, спостерігається відсутність школярів та вчителів через симптоми ГРВІ, але про масове захворювання наразі мова не йде. Разом з тим, стосовно випадків виявлення захворювання на COVID-19 розроблено чіткий механізм дій. До слова, відділом освіти проводяться комісійні рейди-перевірки по закладах освіти району стосовно дотримання санітарних норм.

Фото без описуГоловний спеціаліст сектору режимно-секретної, мобілізаційної і оборонної   роботи   та  з  питань  взаємодії  з  правоохоронними органами

Іван Шкарампота  доповів про стан ведення документації з питань охорони праці у структурних підрозділах та її відповідність до норм чинного законодавства.

Начальник відділу ведення Державного реєстру виборців апарату райдержадміністрації Оксана Летка повідомила, що з 3 жовтня даний структурний підрозділ  працюватиме без вихідних, про що буде сповіщено на офіційному сайті РДА. Додатково, Оксана Василівна проінформувала, що станом на сьогодні, вже є подані заяви кандидатами Фото без описуна голови майбутніх ОТГ (5 – Горінчівської ОТГ, 3 – Драгівської ОТГ, 1 –Вишківської ОТГ).

Підсумовуючи, Віктор Михайлович наголосив на оперативну підготовку бюджетних питань головними розпорядниками коштів та фінансовим управлінням райдержадміністрації для можливості включення їх до порядку денного засідання чергової сесії Хустської районної ради. Голова райдержадміністрації акцентував увагу на необхідності вчасного опрацювання та врегулювання проблемних питань, зокрема забезпечення заробітної плати бюджетної сфери не допускаючи загострення ситуації до кінця року.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь