Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

НАРАДА

Дата: 14.09.2020 15:42
Кількість переглядів: 967

Сьогодні, у Хустській райдержадміністрації,пройшла щотижнева нарада     під     керівництвомголови районної державної   адміністрації Віктора Сабадоша. На ній, сплановано алгоритм роботи структурних підрозділів на найближчі дні  та роздано окремі завдання деяким керівникам.Фото без опису

?Особливу увагу звернено на контроль за веденням робіт на об’єктах, включених до національної програми «Велике будівництво»,моніторинг стану виконання районного бюджету і розрахунок дефіциту бюджетних коштів у зв’язку із підняттям розміру мінімальної заробітної плати.

Стосовно першого - в. о. начальника відділу житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, інфраструктури та цивільного захисту В. Чопей проінформував, що станом на сьогодні, на будівництві амбулаторії у с. Н. Бистрий майже завершили внутрішні роботи і переходять до етапу благоустрою території, а по амбулаторії у с. Березово на цей тиждень заплановано зустріч з підрядником для вирішення проблемних питань.

Фото без описуПо бюджетних пунктах, начальник фінансового управління райдержадміністрації І. Губальзапевнив, що згадані питання знаходяться в процесі опрацювання і підтримав ініціативу Віктора Михайловича по  проведенню 15 вересня 2020 року наради з головними розпорядниками коштів стосовно дотримання фінансової дисципліни. Фото без опису

Також, у ході обговорення було заслухано інформацію начальника відділу освіти М. Калиничапро проходження тендерних закупівель по придбанню комп’ютерної техніки, обладнання харчоблоків та облаштуванню внутрішніх вбиралень для шкіл району.

Голова райдержадміністрації попросив Михайла Михайловича звернути особливу увагу на дотримання карантинних обмежень та вести щоденний моніторинг стану захворюваності в закладах освіти району.

Окрему увагу звернено на роботу районного управління соціального захисту населення. Зокрема, реалізацію таких важливих державних програм, як: надання одноразової допомоги “пакунок малюка”, придбання житла для осіб з числа дітей-сиріт, придбання технічних засобів для дітей з інвалідністю і т.п.

Віктор Михайлович наголосив на важливості інформування населення та громадськості про роботу держорганів і зобов’язав всіх керівників оперативно подавати дані про діяльність очолюваних ними підрозділів для публікації на офіційному сайті Хустської РДА.

На завершення, керівник апарату райдержадміністрації В. Петровська акцентувала на дотриманні законодавства з охорони праці, контролем за веденням відповідної документації та вчасним проведенням інструктажів.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь