Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Старшокласники шкіл Березова та Горінчова знайомилися з світом професій

Дата: 22.10.2018 16:55
Кількість переглядів: 903

 Щоб допомогти школярам зорієнтуватися у сьогоднішній ситуації на ринку праці, щодо правильного вибору професії, 18 - 19 жовтня 2018 року представники Хустської міськрайонної філії Закарпатського ОЦЗ завітали до восьми- та дев’ятикласників Березівської та Горінчівської загальноосвітніх шкіл.

В ході профорієнтаційних уроків фахівці проінформували школярів про послуги що надаються службою зайнятості, про стан ринку праці району, барометр професій, ознайомили з навчальними закладами м. Хуста та області, наголосили що до вибору професії потрібно ставитись відповідально, звернули увагу учнів на формулу вибору професії, яка складається з трьох важливих складових «ХОЧУ-МОЖУ-ТРЕБА», адже від того наскільки зроблено правильний вибір професії залежить суспільна цінність людини,  задоволеність професійною діяльністю. Фахівці центру зайнятості  зосередили увагу школярів на здобутті робітничих професій, адже вони на даний час мають найбільший попит у роботодавців.

Учні залишились задоволені проведеними заходами. Які викликали не лише зацікавленість серед учнівської молоді, але й привід замислитись над власним професійним майбутнім.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь