Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Шкільна громада Березівської ЗОШ І-ІІІ ст. отримала новенький шкільний автобус.

Дата: 20.06.2018 15:51
Кількість переглядів: 1195

Фото без описуУ житті кожної школи є радісні та хвилюючі моменти, які залишають яскравий слід в її історії. Такою пам’ятною датою для Березівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня стало, 20 червня 2018 року, коли шкільна громада отримала новенький шкільний автобус.

На подвір’ї школи, поряд з новим автобусом, відбулася святкова лінійка. Вручити подарунок до навчального закладу завітали перший заступник голови районної державної адміністрації Віктор Сабадош, заступник голови районної ради Михайло Калинич, депутати районної ради Дмитро Величко, Михайло Біляк, Валерій Величко, Березівський сільський голова Богдан Біляк.

Керівники району щиро привітали педагогічний та учнівський колективи школи зі знаковою подією у їх шкільному житті, зазначивши, що новий шкільний автобус буде підвозити школярів не лише щоденно на заняття, а й на олімпіади, конкурси, екскурсії. Побажали дітям успіхів у навчанні та відмітили, що найкращим подарунком для районної влади будуть їхні гарні здобутки та відзнаки.

В свою чергу директор школи Василь Тегза, від імені усієї шкільної родини – дітей, педагогів, батьків, подякував представникам влади та усім, хто долучився до придбання автобуса. Транспортний засіб придбаний у рамках програми "Шкільний автобус" на умовах співфінансування з державного та обласного бюджетів.

Потреба у шкільному автобусі у Березівській школі назрівала давно, адже тут навчаються 400 дітей. Відстань до школи складає близько 12 кілометрів, тому добиратися, а ще, коли – негода, непросто. Тож за клопотанням депутатів Хустської районної ради, насамперед від фракції Радикальної партії Олега Ляшка в районній раді та підтримки народного депутата України Валерія Лунченка, депутата Закарпатської обласної ради Мирослава Білецького, голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля, голови Хустської РДА Назарія Павлія школярі отримали новенький транспорт.

Після перерізання символічної стрічки, настоятелі місцевих храмів освятили шкільний автобус.

Шкільний автобус – це перш за все безпека дітей у дорозі до школи, спокій батьків, і, звичайно, забезпечення рівного доступу до Фото без описуякісної освіти кожного школяра, який проживає у сільській місцевості.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь